Op de locatie Hoge Woerd werd gelopen voor Team Westland.
Op de locatie Hoge Woerd werd gelopen voor Team Westland. (Foto: PR)

Naaldwijkse kinderen lopen voor goede doelen

Onderwijs

De leerlingen van SBO De Diamant uit Naaldwijk hebben woensdagochtend 17 mei op beide locaties van deze school hardgelopen voor het goede doel.

Op de locatie Hoge Woerd werd gelopen voor Team Westland, die geld inzamelt voor regionale en lokale initiatieven met betrekking tot kanker en kankerbestrijding. Dit alles om juf Christel, die strijdt tegen een zeldzame vorm van nierkanker, een hart onder de riem te steken. De kinderen liepen € 6576,23 bij elkaar.


Op de locatie Sint Martinusstraat werd gekozen voor de stichting Alpe d’HuZes. - PR

Op de locatie Sint Martinusstraat werd gekozen voor de stichting Alpe d’HuZes (’Opgeven is geen optie’). Een stichting die geld inzamelt voor onderzoek naar nieuwe en betere behandeling van kanker. Het overlijden van juf Corine vorig schooljaar was de verdrietige aanleiding voor dochter Niki om de school te benaderen. De leerlingen wilden haar graag steunen door een steentje bij te dragen en geld in te zamelen. Dat lukte; ze liepen € 5513,39 bij elkaar.

Met veel enthousiasme en inzet hebben de leerlingen de finish gehaald en werd op beide locaties het eindbedrag bekendgemaakt.

Op de locatie Sint Martinusstraat werd gekozen voor de stichting Alpe d’HuZes.