Afbeelding
(Foto: Hans Wustefeld)

Lyra zet Van der Hoorn in de spots

Derdeklasser Lyra benutte de laatste thuiswedstrijd tegen SV Madestein om trainer Pim van der Hoorn in het zonnetje te zetten. Zoon Rens was betrokken bij het ontsteken van de fakkels bij opkomst, toen Van der Hoorn met dochter Sara het veld op kwam, voor echtgenote Mariska waren er na de lovende woorden van voorzitter Dennis Zuidgeest bloemen en voor Van der Hoorn was een spandoek met dank opgehangen.

Spelers werkten ook mee aan een prima humeur met een 10-0 overwinning op de Haagse degradant. Lyra is hierdoor verzekerd van deelname aan de nacompetitie promotie.

Precies het doel wat Van der Hoorn op De Zweth voor ogen had toen hij aan zijn tweede termijn op De Zweth begon.

Laatste opgave van het reguliere seizoen 2022-20233 is de uitwedstrijd bij Duindorp SV. Een gelijkspel is voldoende om derde te worden en er is ook nog een kleine kans op de tweede plaats.
Na de laatste wedstrijddag kan het speelschema nacompetitie worden ingevuld.


Het scoreverloop tegen Madestein: 1-0 Marc den Toom, 2-0, 3-0, 7-0 en 8-0 Thom Kuyvenhoven, 4-0 Roy van der Sar, 5-0 en 11-0 Julian du Chatenier, 6-0 en 9-0 Dyon Lemckert en 10-0 Jonathan van der Schee.

Het doelpuntenfestein werd afgesloten met een barbecue op De Zweth. De animo was groot en het bleef dan ook nog tot laat gezellig.