Twan van Meerten scoorde de laatste treffer in een uitduel van dit seizoen voor FC 's-Gravenzande. (Foto: Pieter Vermeer)

Een wedstrijd met twee gezichten: van 1-3 bij rust naar 5-3 eindstand

Voor de laatste uitwedstrijd reisde FC 's-Gravenzande naar Heemskerk voor het treffen met ODIN'59. ODIN'59 begon voortvarend aan de wedstrijd en kwam ook op een 1-0 voorsprong. Roy van Beek maakte halverwege de eerste helft gelijk en even later tekende Frank Broos vanaf de stip voor 1-2 nadat Michael Stenvers een overtreding had gemaakt op Yuri Westhoff. Nog voor rust liep de teller op tot 1-3 in Westands voordeel na een schot van afstand van Twan van Meerten. Uit het aantal van tien genomen hoekschoppen van FC 's-Gravenzande (tegen ODIN'59 slechts één) in de eerste helft bleek wel dat de gastploeg de bovenliggende partij was.
In het tweede deel waren de rollen omgedraaid.
Hamza Rahaoui (3-2 en 3-3), Taye Lee (4-3) en Sven Deen (5-3 penalty), lieten FC 's-Gravenzande met tegentreffers slikken. Het wisselvallige seizoen wordt afgesloten met een thuiswedstrijd tegen het gedegradeerde De Dijk.