Verburch strijdt voor tweede plaats

Gastheer Houtwijk streed voor de laatste kans om nacompetitie te voorkomen en Verburch had de kans om de tweede plaats definitief veilig te stellen. Het leverde uiteindelijk een 3-3 onbeslist op.

Verburch begon sterk aan de wedstrijd met een 0-2 tussenstand na twintig minuten. Het eerste doelpunt kwam op naam van Vince van der Knaap en de 0-2 niet veel later van Tim Uitvlugt was fraai, want hij mikte van afstand de bal over de keeper heen die te ver voor zijn doel stond. te schieten want hij stond ver voor zijn goal. Na een halfuur spelen kreeg Verburch een gemakkelijk toegekende penalty tegen. Houtwijk faalde niet en bracht de spanning weer terug in de wedstrijd: 1-2. Verburch had het in deze fase van de wedstrijd wat lastiger, want het kwam niet meer tot grote kansen. Kort voor rust viel uit een vrije trap ook nog de 2-2.

De tweede helft kwam Verburch sterk uit de kleedkamer en dit resulteerde ook prompt in twee 100% kansen waarvan er eigenlijk minimaal één benut had moeten worden. Helaas was dit niet het geval, maar het was duidelijk dat het tempo omhoog ging. Binnen 5 minuten was het raak. Met zijn tweede treffer van de middag bracht Vince van der Knaap Verburch met 2-3 aan de leiding. Hierna verzuimde Verburch om door te drukken.

Vijf minuten voor tijd kreeg het de rekening gepresenteerd. Een lange bal werd door de spits van Houtwijk verlengd, waarna de 3-3 werd gemaakt.