Dahley le Duc

Quintus blijft worstelend boven

Na een seizoen vol worstelingen greep Quintus de eerste kans om zich veilig te spelen. Eén punt uit de laatste twee duels was de opgave en er werd met 1-2 winst op DUNO aan voldaan. De eerste helft golfde het spel heen en weer. Kort voor rust poeierde Rob van Binsbergen 0-1 binnen en hield Dahley le Duc de marge overeind met een prima redding.
In de tweede helft probeerde de thuisploeg Quintus onder druk te zetten met de lange bal, maar de paar keer dat de Hagenaars echt gevaarlijk werden, stond Le Duc op zijn plek. Quintus kwam er keer op keer gevaarlijk uit en nadat de keeper van DUNO met zijn vingertoppen eerst nog de 0-2 van Stijn van der Wel voorkwam, was het toch raak en verdubbelde Van der Wel het verschil tot opluchting van de Heulenaren.
In de laatste minuut kwam DUNO nog dichterbij, maar verder liet Quintus het niet komen. Na twee gele kaarten mist Dean van der Stap de laatste thuiswedstrijd tegen HPSV.