Er zal weer kues genoeg zijn op de markt.
Er zal weer kues genoeg zijn op de markt. (Foto: PR)

Voorjaarsmarkt bij de kerk in Poeldijk

Op zaterdag 13 mei vindt de jaarlijkse voorjaarsmarkt plaats bij de hervormde kerk aan de Fonteinstraat in Poeldijk.

Tussen 8.00 uur en 13.00 uur kunt u terecht voor de verkoop van eerste klas geraniums en perkplanten, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de kerk.

Dit jaar is er wederom een groot assortiment aan planten beschikbaar. Naast de verkoop van planten, wordt er in de nevenruimten van de kerk een snuffelmarkt gehouden, waar allerlei huishoudelijke artikelen te koop zijn. De snuffelmarkt vindt plaats tussen 9.00 uur en 13.00 uur en de toegang is gratis.

Vanaf 12.00 uur wordt er een speciale actie gehouden, waarbij u voor slechts 5 euro een tas mag vullen met alles wat er op de tafels in de nevenruimten van de kerk is uitgestald.

Bij goed weer is er voor de kerk een terras geopend waar u kunt genieten van koffie, thee, diverse broodjes of een pannenkoek. Ook zijn er weer wafels te koop. Voor de creatievelingen is er het createam met een goed gevulde creatafel en knutselmaterialen.

Op de Platenzolder vindt verkoop op afspraak plaats van elpees, singles, een grote voorraad 78 toerenplaten en cd’s. Daarnaast vindt er ook een boekenverkoop plaats, waarbij vele honderden boeken tegen een klein prijsje van de hand gaan. U kunt kiezen uit alle soorten boeken, religieus, geschiedenis, politiek, romans, detectives. Er worden ook puzzels en dvd’s verkocht.


Voor de kinderen tot 12 jaar (onder toezicht van hun ouders) is er een springkussen beschikbaar, dankzij Buurtpreventie Poeldijk.