Platenzolder zaterdag open

Tijdens de voorjaarsmarkt op zaterdag 13 mei in de Hervormde Kerk te Poeldijk is ook De Platenzolder open. U bent welkom van 9.00 tot 13.00 uur voor allerlei goede elpees, singletjes, 78 toerenplaten, CDs en muziek DVDs. Wegens de grote voorraad geldt deze maand op De Platenzolder de uitverkoop en is alles voor de halve prijs. De opbrengst is volledig voor activiteiten van de kerk.


Avondvierdaagse Monster

De Monsterse Avondvierdaagse wordt gehouden van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni. Er zijn afstanden over 2, 5 en 10 kilometer. De start is alle keren vanuit gebouw O.J.O.S. aan de Choorstraat 95 in Monster.

Inschrijven kan vooraf. Daarvoor kunt u tot vrijdag 2 juni het voorinschrijfformulier aanvragen via Miles.OJOS@caiway.net. Ook kan u op 25 mei en 1 juni tussen 19.00 en 21.00 uur inschrijven in Gebouw O.J.O.S.

Voorinschrijving kost - inclusief een herinnering - € 5 per persoon. Inschrijven kan ook bij de start op dinsdag 6 juni in gebouw O.J.O.S. De kosten bedragen dan € 5,50. De avondvierdaagse wordt op vrijdag 9 juni met een feestelijke intocht vanaf parkeerterrein Molenslag afgesloten.


Stuur uw verhalen

De Monsterse Courant is op zoek naar uw verhalen. Heeft u een activiteit georganiseerd? Was er een leuk straatfeest? Was er een kampioenschap? Kortom: iets leuks beleefd of juist getuige geweest van iets ernstig? Maak er een verslagje van en stuur het, het liefst met een liggende foto naar de redactie op: redactie.moc@uitgeverijwestmedia.nl Dan gaan wij ons uiterste best doen het te plaatsen. Bij de foto wordt, tenzij u aangeeft het niet te willen, uiteraard uw naam geplaatst.