Zaterdag de wedstrijd van het jaar?

Twee weken terug moest het kampioensfeestje op sportpark Polanen nog een week worden uitgesteld omdat de komende tegenstander Verburch knap van LYRA won.

Wordt de voetbalwedstrijd Verburch – Sportclub Monster aanstaande zaterdag de wedstrijd van het jaar? Dat het druk gaat worden op sportpark Verburch aan de Arckelweg in Poeldijk is één ding dat zeker is.

Sportclub Monster kan zaterdag kampioen worden, daarvoor heeft de ploeg van vertrekkend trainer Marco Meijer genoeg aan een gelijkspel. Met voor Sportclub Monster daarna nog één en voor Verburch nog twee wedstrijden te gaan is het gat voor Verburch te groot om te dichten. 

Heel anders wordt het als Verburch zaterdag wint. Dan moet Monster de laatste wedstrijd per se winnen, doet het dat niet en Verburch wint de laatste twee wedstrijden wel, dan kunnen de Poeldijkers op gelijke hoogte met SC Monster komen en is het van allerlei regels afhankelijk wie zich kampioen mag noemen.

Maar de verwachting is toch wel dat er zaterdag directe promotie naar de tweede klasse af gedwongen zal worden, al zal de ploeg moeten waken voor de laksheid die er de tweede helft van de competitie steeds meer in leek te sluipen. Eén ding is zeker, de spanning zal zaterdag op en rond het veld groot zijn en het publiek hoopt op een heerlijke wedstrijd.


Aftrap aanstaande zaterdag is 15.00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter van Ekelenburg.