Nederland, Utrecht, 11-10-2017; Integratiediner bij Resto van Harte. Georganiseerd door Resto van Harte en Stichting Vluchtelingenwerk.
Fotografie Vincent van den Hoogen
Nederland, Utrecht, 11-10-2017; Integratiediner bij Resto van Harte. Georganiseerd door Resto van Harte en Stichting Vluchtelingenwerk. Fotografie Vincent van den Hoogen (Foto: Vincent van den Hoogen)

Resto VanHarte viert de start van Ramadan met gezamenlijk buurtdiner

Resto VanHarte verzorgt op vrijdag 17 maart een buurtdiner om de start van Ramadan te vieren. De locatie is wijkcentrum de Geest in Loosduinen. Het buurtdiner bestaat uit een driegangen diner, uiteraard halal. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.

"Met het Ramadandiner willen we uitdragen dat mensen van alle mogelijke achtergronden en religies welkom zijn bij ons. Daarom organiseren we niet alleen kerst- en paasdiners, maar vieren we ook Ramadan", vertelt restomanager Frouke Formsma. Dat maakt de diners bij Resto VanHarte volgens haar ook zo leuk. "Buurtgenoten van verschillende leeftijden, achtergronden en culturen ontmoeten elkaar op vrijdagavond in De Geest aan de eettafel. Met onze diners dragen we bij aan het verbinden van wijkbewoners, zodat we eenzaamheid kunnen tegengaan of voorkomen.” Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. "Het is ook altijd mogelijk om te reserveren voor een halal of vegetarisch diner en we houden waar mogelijk rekening met andere dieetwensen", aldus Formsma.

Reserveren

Het diner is van 17.30 tot circa 19.30 uur. Inloop is vanaf 17.00 uur. De standaardprijs voor het diner is 7 euro. Met de Ooievaarspas is de prijs 3,50 euro. Kinderen betalen de helft. Reserveren is verplicht via www.restovanharte.nl/kom-eten of bel 0900 900 3030 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur.