Verkeerd rekeningnummer

Per abuis is in de Monsterse Courant van vorige week een verkeerd bankrekeningnummer gepubliceerd op de voorpagina van de Oranjekrant. Mocht u OC2000 willen steunen als donateur dan kunt u een gift overmaken op NL42 RBRB 0919 3836 10 ten name van Stichting Oranjecomité OC2000. Zonder donateurs en vrijwilligers zijn de Oranjefeesten in Monster en Ter Heijde aan Zee niet mogelijk.


Etalagespeurtocht voor Monsterse kinderen

Kinderen kunnen hun speurneus weer tevoorschijn toveren in Monster. In de meivakantie 2023, van 24 april tot en met zondag 7 mei, wordt er namelijk een speurtocht in de etalages van de winkeliers uitgezet. 

In twaalf verschillende etalages zijn er vrolijke voorjaarsitems te tellen. Deze zijn online in te vullen op actie.speciaalmonster.nl.

Met de speurtocht valt ook nog wat te winnen: onder de goede inzendingen worden zes cadeaubonnen van €20,- verloot. “Een mooi zakcentje voor een nieuwe doos Lego, Barbie of leuke game!”


Wethouder onderzoekt verbeteringen OV

Het college onderzoekt momenteel of buslijn 21 verlengd kan worden tot het centrum van Wateringen en wil het openbaar vervoer op drukke kruispunten zoals Pijle Tuinenweg, Middelbroekweg en N213 versnellen. Hierdoor nemen de reistijd voor vrijwel alle buslijnen in Westland af, kunnen deze beter op tijd rijden en worden aansluitingen minder vaak gemist. Dat blijkt uit de antwoorden van wethouder Pieter Varekamp op vragen van Westland Verstandig.  Deze vroeg om beter openbaar vervoer in Westland. WV krijgt veel meldingen over openbaar vervoer in de gemeente zoals afstanden tot de op- en uitstaphaltes en ongelukkige routing van bussen.