De nieuwe directie van Koppert Cress met van links naar rechts: Robin Schaap, Ronald Vreugdenhil en Stijn Baan.
De nieuwe directie van Koppert Cress met van links naar rechts: Robin Schaap, Ronald Vreugdenhil en Stijn Baan. (Foto: PR)

Nieuwe directie voor Koppert Cress

Koppert Cress uit Monster heeft een nieuwe directie aangesteld. Die bestaat uit Stijn Baan, Ronald Vreugdenhil en Robin Schaap.

Stijn Baan is als tweede generatie Baan al lange tijd betrokken bij het bedrijf. De laatste jaren is hij binnen het management team verantwoordelijk geweest voor de marketing. Ook Ronald Vreugdenhil is al vele jaren in dienst bij Koppert Cress als manager productie. Robin Schaap blijft betrokken vanuit de Raad van Bestuur en als ad interim in de directie Koppert Cress BV.

Rob Baan, vader van Stijn, zal vanuit de Koppert Cress Group actief blijven. De Koppert Cress Group is een overkoepelend organisatie waarbinnen drie verschillende bedrijven zijn vertegenwoordigd: Koppert Cress, zadenbedrijf Sango Seeds en kersverse duurzame dochteronderneming Division Q maken onderdeel uit van deze structuur. In de nieuwe situatie blijft de Raad van Bestuur van de Koppert Cress Group ongewijzigd. Ondernemers Rob Baan en Theo Cuppen blijven samen met Robin Schaap het bestuur vormen.

Rob Baan is sinds 2002 de CEO. In die rol heeft hij zich regelmatig opgeworpen als ambassadeur van de glastuinbouw.