Clubkampioen MDV Stan van der Meer
Clubkampioen MDV Stan van der Meer (Foto: PR)

Stan is damkampioen bij MDV

Afgelopen donderdag 20 April was er de jaarvergedering bij de Monstersedamvereniging. De vergadering onder leiding van voorzitter Ed van der Meer kende geen problemen waarna er vlot tot de prijsuitreiking van de onderlinge competitie kon  worden overgegaan.

Op de eerste plaats de nieuwe clubkampioen Stan van der Meer 15 jaar, 8 jaar geleden met dammen begonnen, een zeer goede prestatie. We hopen dat hij nog beter wordt door de lessen van de KNDB trainer Alex Mathijssen en Martijn van IJzendoorn. Nummer 2 de oud clubkampioen Arie Stoorvogel die altijd in de top staat, nummer 3 Piet Rozenboom is altijd aanwezig en speelt erg secuur en gaat voor elke punt blijft tot het laatst strijden, heeft een goede wedstrijd mentaliteit

B-groep

Dan hebben we nog de B groep nummer 1 Porter Richardson ook al een jonge dammer uit de eigen jeugopleiding, die zal ook wel beter worden krijgt ook lessen van de KNDB trainer Alex Mathijssen, nummer 2 Joop Buurman die leverde ook een heel goede prestatie en nu allebei naar de A groep,nummer 3 Ed van der Meer de voorzitter die gaat in het nieuwe seizoen ook proberen om de A groep te komen, Zijn er nog damliefhebbers laat iets van je horen lees de site www.monstersedamvereniging.nl. Volgende week weer nieuws van de damclub.