Bij Moon Collectibels zullen morgen ook alcoholische cocktails verkrijgbaar zijn.
Bij Moon Collectibels zullen morgen ook alcoholische cocktails verkrijgbaar zijn. (Foto: Moon Collectibels)

Koningsdagterras bij Moon Collectibels

Ruim een jaar geleden opende Nancy de Bles haar zaak Moon Collectibels in de Zeestraat 15 in Monster. De zaak haalde vanwege het assortiment landelijke het nieuws. Maar helaas kon met Koningsdag vorig jaar niets georganiseerd worden. Dit jaar echter heeft Nancy een horecavergunning gekregen. “Dat betekent dat we toch wat meer kunnen doen morgen met Koningsdag”, aldus een opgeluchte Nancy die haar aanvraag al een tijd geleden indiende, maar door omstandigheden pas onlangs hoorde dat de vergunning verleend zou worden.

“We gaan het terras speciaal voor Koningsdag uitbreiden, plaatsen een bar en wat statafels en gaan Heineken bier tappen. Daarnaast kennen mensen natuurlijk onze alcoholvrije Bubble Tea maar die kunnen nu dus ook met alcohol besteld worden, maken we echte Bubble Tea cocktails. We gaan er dit jaar met z’n allen een hartstikke leuk feestje van maken in Monster.”


Overigens is het niet zo dat Moon Collectibels nu een permanente vergunning heeft genomen. "We willen het eerst even alleen op Koningsdag aankijken. Kijken of mensen het concept leuk vinden. Dan kunnen we met de braderie kijken of we het eventueel nog een keer doen, eerst maar even aankijken”, aldus Nancy die sinds kort ook zitting heeft in het BIZ bestuur.