Bobby's Big Band bracht een avond waarvan genoten werd.
Bobby's Big Band bracht een avond waarvan genoten werd. (Foto: Magda van Zenten)

Geweldig optreden van Bobby’s Big Band

Konden we vorige week zaterdag 14 januari 2023 genieten van het Nieuwjaarsconcert in de Hoekstee, afgelopen zaterdag deden we dat weer met het optreden van Bobby’s Big Band uit Capelle aan den IJssel.

De Hoekstee was heel sfeervol, er waren zitjes gemaakt met kaarsen op de tafels en met een drankje erbij was het een optreden in luxe zaal.

De BBB bestaat uit 17 muzikanten. Vaste zangeres van de band Megan Davis bleek ziek maar voor haar was er een super vervangster namelijk : Lonneke Vos. Slechts in een paar dagen voorbereiding zong zij het hele repertoire geweldig mee. Zanger Ferhat Öz bleek ook een geweldige zanger met een behoorlijk volume.

De muziek was al heel mooi. Maar wat ook leuk was dat we tegelijkertijd mee konden doen met een Quiz. Ingelogd met de smartphone kregen de aanwezigen bij elk nieuw lied een vraag op het scherm met 4 keuze antwoorden. Erg leuk verzonnen en het werkte allemaal goed. Aan het eind kreeg degene met de hoogste score een doos lekkere chocolade.

Kortom een geweldige leuke muzikale avond met enorm enthousiaste bandleden. Heb je het geweldige concert gemist? Kijk het dan terug op YouTube via https://youtu.be/d-M8v8hK9Cg of zoek op Bobby’s Big Band. 

Afbeelding