Stijldansen bij DJ Evert.
Stijldansen bij DJ Evert.

Activiteiten en cursussen

In Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ worden tal van activiteiten georganiseerd. Naast wekelijks of maandelijks terugkerende activiteiten, workshops en trainingen staan er ook leuke avondjes uit op de planning, zoals:

Meet & Greet

Ben je nieuw in Hoek van Holland? Wil je mensen leren kennen & weten waar je vragen kan stellen? Of woon je hier al, maar mis je informatie of aanspraak? Kom naar de gratis Meet & Greet van Welzijn op de Hoek op maandag 30 januari van 19:30 – 20:30 uur in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee! Tijdens de Meet & Greet ontvang je een informatiepakket en een welkomst cadeau. Hoekse vrijwilligers van Welzijn op de Hoek laten je kennis maken met Hoek van Holland en helpen je, waar nodig, op de juiste weg.

Digi-inloopspreekuur

Vragen over het gebruik van je mobiel, tablet, computer of laptop? Loop dan even binnen! Iedere 1e en 3e donderdag van de maand staat een vrijwilliger klaar tussen 13:00 en 16:00 uur.

Mantelzorgspreekuur

Waar loop je als mantelzorger tegenaan? Heb je behoefte aan een luisterend oor? Kom dan naar het gratis Mantelzorg Spreekuur van De Roodkapjes. Het spreekuur is iedere 2de woensdag van de maand, de eerstvolgende is op woensdag 8 februari december van 10:00 – 11:00 uur. U kunt zo binnenlopen bij het spreekuur zonder afspraak.

DJ Evert

Kom vrijdag 10 februari naar de dansavond in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’! Uw gastheer DJ EVERT zorgt voor de muziek waarop jong en oud kunnen dansen. Uw voeten kunnen van de vloer voor de foxtrot tot een wals van 20:00 – 23:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur. Kosten € 1,50 per kaartje.

Empowerment & Bewegen

In deze gratis cursus leer je goed voor jezelf zorgen. Je gaat je gezonder voelen, krijgt een gezonder gewicht en meer zelfvertrouwen. Wij sluiten aan bij jouw wensen en behoeften!

Deze cursus duurt 12 weken (10 weken les en 2 weken persoonlijke gesprekken). Iedere week krijg je op maandag van 09:00 – 11:00 uur les in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’, waarvan 1 uur bewegen. Je krijgt ook een mooi lesboek met bruikbare adviezen en tips. Doe je ook mee? We sluiten de cursus feestelijk af en je krijgt een certificaat.

Noteer alvast in je agenda

18 maart Theatergroep Wateringen, 15 april Muziekdag en 22 april Dutch Pro Wrestling.

Kijk voor meer informatie voor alle activiteiten in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ op facebook en Instagram @wodh_hoekstee, mail naar hoekstee@welzijnopdehoek.nl of bel naar 0174 – 384 588.


Kom je ook naar Huis van de Wijk ‘De Hoekstee?