Meldingen van oplichting

De afgelopen dagen zijn er diverse meldingen binnengekomen van oplichting in Hoek van Holland. De oplichters bellen op en doen zich voor als medewerkers van de bank of van de Fraudehelpdesk. Ze vertellen dat er fraude is gepleegd met uw rekeningnummer en dat er een koerier langs komt om de passen op te halen voor onderzoek. Trap hier niet in!!! Uw bank vraagt u nooit om bankpassen en pincodes af te geven. Als u slachtoffer bent geworden van deze vorm van fraude/oplichting neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Als u informatie en/of camerabeelden heeft van de mogelijke daders neem dan eveneens contact op met de politie via 0900-8844.


Nieuws van de Dorpsdraad

Bewoners van Hoek van Holland,


U heeft het vast gehoord of gelezen in de diverse nieuwjaarstoespraken o.a van de Ondernemingsvereniging, Welzijn op de Hoek en de sportverenigingen dat iedereen weer met een frisse blik en moed aan 2023 begint.

Ook de Dorpsraad wil en kan daar een bijdrage aanleveren.

Wij willen u vragen als er op/aanmerkingen zijn: Kom eens naar het dorpsoverleg. De aankondiging van onze bijeenkomsten staan in de Hoekse Krant. U kunt inspreken tijdens de vergadering en de dorpsraadleden aanspreken. Met elkaar komen wij dan vast tot oplossingen.

De dorpsraad heeft Dokter de Blooy geƫerd met de Hoekse speld voor zijn verdiensten als huisarts. Het was voor hem een grote verrassing. Nogmaals Gefeliciteerd!


De nieuwe meterkastkaart is er

De meterkastkaart 2023 is afgelopen week huis aan huis verspreid in Hoek van Holland.

In de meterkastkaart vindt u een uitgebreid overzicht waar u vragen kunt stellen en antwoorden kunt vinden. Waar u terecht kunt voor bijvoorbeeld wonen, overlast, calamiteiten, vuilnis en spoedeisende situatie. Tenslotte vindt u informatie over de Dorpsraad, gemeente Rotterdam en Welzijn op de Hoek. Heeft u er onverhoopt geen ontvangen, dan kunt u deze bij de VraagWijzer of Welzijn op de Hoek ophalen.

De meterkastkaart is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam, De Dorpsraad en Welzijn op de Hoek.