Afbeelding
(Foto: )

Testen en workshops tijdens het Fitfestival

Welzijn op de Hoek organiseert op dinsdag 30 mei het Fitfestival in Hoek van Holland, en het belooft weer een gezellig en informatief evenement te worden in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’.

Er is zoveel te doen! Hierbij een kleine greep uit de mogelijkheden. Laat je rollator afstellen, vraag naar de mogelijkheden bij de Rotterdampas, doe gezondheidstesten, de talentenscan, ga in gesprek met De Roodkapjes, of vraag na bij Trevvel welke mogelijkheden er zijn. Ontdek welke ontwikkelingen en producten er zijn op het gebied van E-health, digitale ondersteuning of doe mee met een Computerworkshop. Hulp nodig bij aanvragen zoals digi-D, AOW tegoed? Er staat een vrijwilliger voor je klaar. Maak kennis met diverse beweegmogelijkheden, doe mee met de workshop Meer Bewegen Voor Ouderen of met House of Esports en zet een VR-bril op.


Tijdens het Fitfestival zijn er verschillende organisaties en verenigingen aanwezig om informatie te geven over uiteenlopende onderwerpen en het aanbod op het gebied van gezondheid, bewegen, zorg en welzijn. Er worden testen, workshops en demonstraties aangeboden, die te maken hebben met de gezondheid, het dagelijks leven en talentontwikkeling. Ook is er een leuke winactie!

En dat alles onder het genot van een gratis kopje soep en een broodje.

Kom ook! Noteer alvast dinsdag 30 mei van 10:00 – 1400 in uw agenda.