De organisatie van het Wintertoernooi is er klaar voor.
De organisatie van het Wintertoernooi is er klaar voor. (Foto: PR)

Open Wintertoernooi op Onings Tennispark

Yes we gaan er weer voor! Leuk als jullie weer meedoen aan dit (vooralsnog) enige open wintertoernooi in Westland gespeelt op het Onings Tennispark van Verburch in Poeldijk.

Het toernooi wordt gespeeld van 11 t/m 19 maart en vanuit de toernooiorganisatie is de afgelopen weken alweer een flinke start gemaakt om straks in maart iedereen gastvrij te ontvangen.

Ben je in het bezit van een KNLTB-pas, dan kan je meedoen in de mix en dubbel. De tennisbanen bij Verburch zorgen ervoor dat er nagenoeg altijd doorgespeeld kan worden, ook als het vriest.

Daarnaast is de vereniging al sinds de oprichting het jaarrond actief, dus het Verburch Onings Open Wintertoernooi is dan ook prima in te plannen op de activiteitenkalender. 

Mooie voorbereiding

Het toernooi biedt tevens een mooie voorbereiding op het aankomende voorjaars - en competitieseizoen. En zoals men vaker zegt, een goed begin is het halve werk. Geef je dus op en doe gezellig mee! Naast het toernooi wordt er ook gezorgd voor extra sfeer en gezelligheid. En tennis je niet mee, kom dan tijdens de toernooiweek sowieso even langs. Leuk als jullie er allemaal weer bij zijn! Aanmelden is mogelijk via

www.verburchtennis.nl.