Bingo bij scouting Polanen

Op zondag 19 februari organiseert Scouting Polanen in Monster een grootse Bingo middag, die geschikt is voor alle leeftijden, dus kinderen en volwassenen.

Elke maand wordt er een activiteit georganiseerd waarbij de opbrengst bestemd is voor de nieuwbouw van het groepshuis van Scouting Polanen. Zoals bekend moest het voormalige groepshuis gesloopt worden nadat er in april 2021 brand gesticht was.

De Bingo-middag start om 15.30 uur en de deur staat vanaf 15.00 uur open. Er worden 5 of 6 rondes gespeeld én een superronde waarin nog meer kans is op een prijs. Halverwege de activiteit is er een pauze waarin iedereen tegen vergoeding drankjes en snacks kan kopen en er hopelijk van genieten. Het streven is om rond 17.00 uur af te sluiten met de uitreiking van de hoofdprijs.

De kosten bedragen € 10 per Bingo-boekje. Aanmelden en reserveren van 1 of meerdere boekjes kan door te mailen naar nieuwbouwacties@scoutingpolanen.nl. Hierdoor is men verzekerd van een Bingo kaarten en dus een kans op prijzen. De hoofdprijs is een tas met een aantal Funko poppen en andere spulletjes van Moon Collectibles én een paardenpuzzel en knikkerbaan van Het Speelgoedpaleis. Daarnaast zijn er nog tal van andere prijzen en verschillende cadeaubonnen van Monsterse winkels. De gehele organisatie is in handen van Aaike van der Laan, die ook bereikbaar is via genoemd email-adres. De tijdelijke huisvesting van Scouting Polanen, waarin deze Bingo activiteit georganiseerd wordt, is te vinden aan de Haagweg 33-D in Monster. Vanwege de berperkte parkeerruimte wordt aangeraden op de fiets te komen.