Sportclub Monster kwam tegen Duindorp weer niet tot winst.
Sportclub Monster kwam tegen Duindorp weer niet tot winst. (Foto: MFH-Design)

Sportclub Monster speelt gelijk

Net als in de eerste speelronde kwam Sportclub Monster tegen Duindorp sv niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Op Sportpark Polanen kreeg Sportclub Monster in de eerste tien minuten meteen drie kansen, maar de stand bleef 0-0. Pas na 25 minuten spelen kreeg Duindorp sv haar eerste mogelijkheid, maar de bal van Clay Hoekstra ging naast. Vijf minuten later was het wel raak voor Hoekstra en kwam de 0-1 op het bord. Op slag van rust bracht Jurgen Warbout Ruben de Groot in stelling en gingen de teams met een 1-1 stand aan de thee.

In de tweede helft bleven de treffers lang uit. Pas in de derde minuut van de blessuretijd viel de 1-2 door een fraaie treffer van Fransesco Fens. Een minuut later was het weer gelijk. Jordi van Maanen tekende voor de 2-2 eindstand.

Tekst: Roland van der Linden/ Haaglandenvoetbal.nl