De mannen en dame van trainer Kenneth Lamens verloren met 4-1 bij kampioen PGS/Vogel. (Foto: Nick van der Toorn)

DUNO 1 verliest van PGS/Vogel

Het speelseizoen van DUNO 1 zit er officieel op. De laatste wedstrijd trad het keurkorps van de club aan de Mgr. Nolenslaan aan tegen de kampioen van de 4e klasse, PGS/Vogel.

Al binnen een minuut kwam de thuisploeg, PGS/Vogel, op een 1-0 voorsprong. De eerste helft keerden de groen/zwarten met een 3-0 achterstand richting de kleedkamer. PGS/Vogel toonde zich een echte kampioen en wist de wedstrijd uiteindelijk met 4-1 te winnen. Het enige doelpunt van DUNO kwam op naam van Kevin Jacobs.
Het was een wedstrijd waarin helaas niet alles meezat voor DUNO. Dit bleek later ook nog toen de uitslagen vanaf de andere velden bekend werd.

"Ongeacht alles kunnen we zeker met een trots gevoel terugkijken op het afgelopen seizoen. Van een geschatte degradatiekandidaat naar een ploeg die uiteindelijk bovenin meedeed", vatte selectie manager Nick van der Toorn na afloop het seizoen samen. Hij deed ook nog een belofte: "Volgend seizoen komen we terug, en wellicht sterker dan ooit."