Afbeelding
(Foto: Justin Manders)

Westlandse vrouwen lachen en genieten in trouwjurken

Algemeen

In het weekend van 10, 11 en 12 februari mocht iedereen die dat wilde een trouwjurk passen bij Cynthia Veenman van Lets Shine Bruidsmode uit Naaldwijk. Trouwfotograaf Justin Manders uit ‘s-Gravenzande zette alle dames op de foto.

“Omdat niet iedereen is getrouwd in een trouwjurk of geen trouwplannen heeft heb ik besloten een ludieke actie te doen”, vertelde Cynthia destijds. “Normaal moet je namelijk betalen om trouwjurken te passen voor de lol. Het is ook een arrangement dat ik aanbied.” Maar nu kon het gratis. De inschrijvingen zaten in een mum van tijd vol.

“Het was erg geslaagd”, vertelt Cynthia na afloop. “Verschillende dames hebben in een trouwjurk voor de camera gestaan. Vrienden, familie, jong en oud. Er werd heel veel gelachen, maar vooral werd er genoten van het gevoel van het aan hebben van een trouwjurk. Het blijft toch iets magisch.”

Bruidsfotograaf Justin Manders zette alle dames op de foto. “Hij gaf de modellen tips tijdens het maken van foto’s en het poseren ging alle bruiden heel goed af. De foto’s werden direct uitgeprint en konden gelijk als herinnering mee naar huis. Het was een groot feest!”

Cynthia zint al op een herhaling. “Wanneer dat gaat gebeuren? Houd de socials van Lets Shine Bruidsmode en  Justin Manders in de gaten!”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding