Zo'n 900 leerlingen zullen Westland On Stage bezoeken.
Zo'n 900 leerlingen zullen Westland On Stage bezoeken. (Foto: PR)

Vier weken tot Westland On Stage

Algemeen

Nog bijna vier weken en dan is de 14de editie van Westland On Stage. Op 28 maart is de ontmoeting tussen ruim 900 Westlandse VMBO-leerlingen en circa 250 enthousiaste beroepsbeoefenaren die hen gaan vertellen over hoe een werkdag eruit ziet. Hiermee worden de jongeren geholpen door de professionals om betere keuzes te maken voor opleiding en beroep.

Al ruim 200 grote en kleine Westlandse ondernemingen doen al mee met Westland On Stage. Het Westlandse Stage Team zoekt nog meer beroepsbeoefenaren zoals ICT-ers, kappers, nagelstylistes, machinist en beroepen in de sport- of dierenbranche. Ook de ouders van VMBO-leerlingen worden opgeroepen op mee te doen als beroepsbeoefenaar.

De groep jongeren die Westland On Stage bezoekt, zoekt (nog) geen baan maar wil graag meer weten over de diverse beroepen. Heeft u een mooi beroep? Meldt u dan meteen aan op www.westlandonstage.nl.

Op 9 maart is er van 15.45-17.30 uur bij Waalpartners een informatiebijeenkomst voor alle deelnemers. Aanmelden kan via mail@westlandonstage.nl.