De cheque werd met veel enthousiasme ontvangen.
De cheque werd met veel enthousiasme ontvangen. (Foto: PR)

Old Grand-Dads doneren 3500 euro aan Droom je Thuis

Algemeen

Ouderinitiatief Stichting Droom Je Thuis te Naaldwijk heeft een donatie van € 3.500 ontvangen van golfende opa’s.

De Stichting Old Grand-Dad is een club van landelijk golfende opa’s van circa 6.000 donateurs die naast het golfen, organisaties financieel steunen voor het bevorderen van sport, spel en beweging voor gehandicapte jeugdigen tot circa 30 jaar.

Droom je Thuis is een wooninitatief voor jongvolwassenen met een meervoudige beperking. Op dit moment wordt hun droomhuis gerealiseerd in het centrum van Naaldwijk. Oplevering zal eind maart 2023 plaatsvinden en begin april zullen de 12 bewoners hun intrek nemen. Vanuit hun toekomstige droomhuis willen de bewoners graag gezamenlijk fietsen op een speciaal aangepaste fiets. 

Arie Quak was zeer verrast met de uitnodiging van De Stichting Old Grand Dad om een aanvraag in te dienen. Na enige tijd resulteerde dit in een definitieve aanvraag voor een aangepaste fiets en uiteenlopende spelmaterialen voor de bewoners. De aanvraag werd goedgekeurd en op zaterdag 25 februari kon clubconsul OGD Leo Vermeer een cheque van € 3.500 overhandigen aan de heer Quak. Dit in aanwezigheid van een groot aantal bewoners met hun ouders/begeleiders.