Kinderboerderij Kiboe in Poeldijk is op zoek naar vrijwilligers.
Kinderboerderij Kiboe in Poeldijk is op zoek naar vrijwilligers. (Foto: PR)

Vrijwilligersvacatures Westlandvoorelkaar

Je hebt opeens veel meer vrije tijd, wil iets goeds doen voor een ander of zoekt een mooie manier om je CV aan te vullen en ervaring op te doen. Kortom: je wil vrijwilligerswerk doen!

In dit overzicht vind je een selectie van de vrijwilligersvacatures die er zijn in Westland, aangeboden door Westlandvoorelkaar.

Vrijwilligerswerk op kinderboerderij

Kinderboerderij Kiboe in Poeldijk is op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen met de verzorging van de dieren, het onderhoud of allerhande klussen. Er wordt per week twee tot vier uur beschikbaarheid gevraagd. Dit komt neer op één ochtend of middagdienst. De dieren mogen tussen 7.00 en 10.00 uur buiten gezet worden en gaan tussen 16.00 en 19.00 uur weer naar binnen. Hoe laat je precies komt bepaal je zelf.

Word Taalvrijwilliger

Bij Taalhuis Westland gaat binnenkort het project Voel je Goed! van start. Een bewezen aanpak voor laaggeletterde volwassenen die willen werken aan een gezonder gewicht. Het gaat om een combinatie van eet- en beweegadviezen van een diëtist en twintig lessen in gezondheidsvaardigheden van een getrainde taalvrijwilliger. Lijkt het je ook leuk om als vrijwilliger een groep vier tot zes deelnemers te begeleiden? Reageer dan snel!

Fietsende hulptroepen gevraagd

Wat ooit heel gewoon was, is voor bewoners van Verpleeghuis De Kreek in 's-Gravenzande nu bijzonder. Een rondje fietsen. Gelukkig maken de duofiets en de rolstoelfiets het voor hen mogelijk om de wind door de haren en de zon op het gezicht te voelen. Zit je graag op de fiets en ben je sociaal aangelegd? Word dan fietsmaatje en ga er samen op uit, het liefst één keer in de week.

Kijk voor de volledige functieomschrijvingen en compleet overzicht van de vrijwilligersvacatures in Westland op www.westlandvoorelkaar.nl. Voor meer informatie: Vitis Vrijwillige Inzet, tel. 0174-630358 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) of vrijwillige-

inzet@vitiswelzijn.nl.