Keano is blij met zijn computerspelletje.
Keano is blij met zijn computerspelletje. (Foto: pr)

Keano wint kinderbingo

Voor de kinderen uit de Brinken in Kraayenstein was er woensdag 28 december een grote bingo. Vooraf was er geflyerd in de buurt. De aanmeldingen stroomden daarna binnen.

In de middag rolden in de Wiekslag de balletjes voor kinderen van 4 tot 11 jaar uit de molen, begin van de avond ging de jeugd van 12 tot en met 16 aan de slag met de bingoformuliertjes. De organisatie van deze gratis activiteiten was in handen van het evenemententeam De Brinken, gesponsord door Wijkberaad Kraayenstein. Vanaf twee uur zat de spanning er al goed in. Niet alleen de bingo's kregen een prijs, maar ook waren er voor alle andere deelnemers troostprijsjes. En voor alle kinderen was er wat te drinken, popcorn en een chippie. Uiteindelijk ging de hoofdprijs, een cadeaubon ter waarde van van 50 euro, naar Keano. In de speelgoedwinkel in winkelcentrum Loosduinen zocht hij een computerspelletje uit.

De bingo-middag verliep succesvol en zorgde voor veel blije gezichten. Voor het evenemententeam alle reden om er een vervolg aan te geven.