V.l.n.r. locatieverantwoordelijke Ilse de Rooij, KMD-voorzitter Peter van den Berg en clustermanager Elles Drop van Kwest tekenen met veel plezier de samenwerkingsovereenkomst.
V.l.n.r. locatieverantwoordelijke Ilse de Rooij, KMD-voorzitter Peter van den Berg en clustermanager Elles Drop van Kwest tekenen met veel plezier de samenwerkingsovereenkomst. (Foto: PR)

Vanaf zomer opvang voor kinderen van Kwest bij KMD

Zakelijk

Kinderopvangorganisatie Kwest gaat een samenwerking aan met sportvereniging KMD (Klein Maar Dapper) in Wateringen: vanaf deze zomer gaat Kwest hier kinderen na schooltijd opvangen.

Kwest is een Westlandse kinderopvangorganisatie met locaties in Wateringen, Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk en De Lier. Er werken meer dan 225 medewerkers bij Kwest en 35 gastouders. Deze verwelkomen wekelijks 1700 kinderen. Omdat de organisatie door blijft groeien, is Kwest op zoek naar ruimte voor buitenschoolse opvang (BSO). 

‘Ideaal scenario’

De locatie van sportvereniging KMD (Klein Maar Dapper) in Wateringen bleek uitkomst te kunnen bieden. “Deze locatie aan de Heulweg wordt overdag nauwelijks gebruikt,” zo laten de organisaties weten. “Een ideaal scenario voor samenwerking: vanaf deze zomer zijn de kinderen van Kwest iedere schooldag welkom bij KMD.” 


Ook KMD-penningmeester Joost de Waard (links) is enthousiast over de samenwerking. - PR

Maatschappelijke rol

“KMD vervult ook hiermee graag haar maatschappelijke rol”, vertellen sv-KMD-voorzitter Peter van den Berg en penningmeester Joost de Waard. Met veel plezier tekenen zij, samen met clustermanager Elles Drop en locatieverantwoordelijke Ilse de Rooij van Stichting Kwest, de samenwerkingsovereenkomst.