Er is genoeg te doen: schapen knuffelen, eitjes rapen, liedjes zingen en tomaten proeven uit de eigen moestuin.
Er is genoeg te doen: schapen knuffelen, eitjes rapen, liedjes zingen en tomaten proeven uit de eigen moestuin. (Foto: PR)

Open dag bij Het Paarse Schaap

Partnerbijdrage

Kinderdagverblijf ‘Het Paarse Schaap’ van kinderopvang de Lange Keizer zet de deuren wagenwijd open. Deze opvanglocatie in de polders van De Lier / Schipluiden heeft het allemaal. Kom jij ook naar de open dag?

Op zaterdag 10 juni houdt KDV Het Paarse Schaap, gelegen op het erf van boerderij Harteveld, een open dag (van 10.00 tot 13.00 uur) voor kleine natuurliefhebbers en hun ouders/verzorgers. “Wordt jouw peuter blij van buiten zijn en is hij/zij dol op boerderijdieren? Kom dan een kijkje nemen op onze open dag! Samen lopen we over de boerderij en wordt er bij de opvang soep gemaakt met groente uit eigen moestuin.”

“Er is genoeg te doen: schapen knuffelen, eitjes rapen, liedjes zingen en tomaten proeven uit de eigen moestuin. Of wil je bij de koeien en de paarden kijken en voer geven aan de kippen en konijnen? Dagelijks doen we een rondje met boer Jan over de boerderij. Jij kunt vast niet wachten om hem te helpen. Ben jij een echte speurneus? Kom dan onze ‘kleine beestjes safari’ doen. Of loop jij als avonturier over een heus wilgenpad? Ook binnen kun je veel beleven: takken verven, knutselen, spelletjes doen en je verkleden. Na het middageten even heerlijk slapen en dan weer verder spelen.”  

De pedagogisch medewerkers staan klaar met een hapje en drankje om nog veel meer te vertellen over deze unieke locatie.

Kinderopvang de Lange Keizer heeft 20 vestigingen in Delft, De Lier, Rijswijk en Pijnacker en biedt opvang aan ruim 2000 kinderen aan. Jolanda de Meulmeester (regiomanager De Lier) en adjunct locatiemanager Sonja Sonneveld zijn blij met hun mooie opvang midden in de natuur. Ieder kind mag zichzelf zijn, op deze opvang. De Lange Keizer biedt kinderdagopvang (0-4 jaar), peuteropvang (met VE) (2-4 jaar), voorschoolse-, tussenschoolse- en naschoolse opvang (4-12 jaar) aan.

KDV Het Paarse Schaap is te vinden aan de Groeneveld 2 in Schipluiden. Kijk voor meer informatie op www.delangekeizer.nl/locaties/het-paarse-schaap.