Tijdens de contactavond wordt teruggeblikt op de ruilbeurs in Hoek van Holland.
Tijdens de contactavond wordt teruggeblikt op de ruilbeurs in Hoek van Holland. (Foto: PZVM)

Contactavond met quiz bij Postzegelvereniging Monster

Op donderdag 2 maart heeft Postzegelvereniging Monster de volgende maandelijkse contactavond. Deze vindt plaats in gebouw OJOS aan de Choorstraat 95 in Monster. De aanvang is 20.00.

Deze contactavond wordt naast de gebruikelijke activiteiten door Henk Meijer en Wim Storm een filatelistische quiz verzorgd. Winnaar krijgt het felbegeerde stockboek met het logo in goud van Postzegelvereniging Monster. Ook is er de gebruikelijke veiling van 95 kavels, wordt er teruggekeken naar de verzamelruilbeurs op zaterdag 18 februari in Hoek van Holland en wordt vooruit geblikt op de deelname aan Kom in de Kas Westland op 1 en 2 april. Er is ook ruimte om te ruilen en te handelen. 

De zaal is open om 19.30 uur. Er is gelegenheid om de veilingkavels te bekijken en er wordt ook begonnen met het ruilen van postzegels van China. Westlands Mooiste postzegels met de jongsten in de serie, nummer 23, de trosroos Silva Pink en nummer 24, de aardbeipostzegel die in samenwerking met kwekerij De Westlandse aardbei is uitgebracht, zijn present en te koop.

Belangstellenden voor de filatelie zijn van harte welkom bij Postzegelvereniging Monster. Voor nadere informatie en de eventuele aanmelding om als introducé deze contactavond te bezoeken kun je contact opnemen via www.postzegelverenigingmonster.nl.