Vorige week was Poeldijk een paar dagen lang gehuld in de sferen van carnaval. Leutjesdijk, zoals het dorp dan heet, vierde feest met een Boerenbal op vrijdag, een kindermiddag en optocht op zaterdag en een bingo op zondagmiddag.

1) De prins, pages, jeugdprins en -page heten de leden en gastverenigingen van harte welkom op het Boerenbal. Van links naar rechts: spreekstalmeester Ben, Grootvorst Marcel, Page Kaylee, Prins Dennis de 1ste , Page Celine jeugd Page fleur en Jeugd Prins Nick. Showband Glaz was ook aanwezig om er een groot feest van te maken. Het bleef nog lang gezellig in De Veiling in Leutjesdijk.


2) De pages CĂ©line en Kaylee worden zaterdag gemaskerd naar de onthulling van hun kar voor de optocht gebracht. Ze worden begeleid door de raad van elf die de kar heeft versierd. De optocht ging om 12.30 uur van start en maakte een rondje door het centrum van Poeldijk. De optocht eindigde bij De Veiling in Poeldijk waar om 14.00 uur de kindermiddag van start ging.


3) De jeugd van de vereniging staat op het podium tijdens de kindermiddag: Het jeugd prinsenpaar, de jeugdraad, de dansmariekes en de Blauwleuten. Het is een drukbezochte middag met veel activiteiten zoals een springkussen, schminken en veel feestmuziek.

4) Op zondagmiddag is er een druk bezochte bingo in De Veiling. Het is een evenement voor jong en oud en de zaal zit helemaal vol. Er worden mooie prijzen gewonnen. De bingo wordt gedraaid door de grote pages en door het jeugdprinsenpaar.