De cast uit Andalusia.
De cast uit Andalusia. (Foto: PR)

Kindervoorstelling in De Rank

Kunst & Genoegen speelt op zaterdag 6 april een speciale voorstelling in De Rank voor kinderen van 4 tot 10 jaar oud.

De koningin en koning van het prachtige land Andalusia zijn voor hun zoon op zoek naar een lieve en knappe prinses. De mooiste meisjes uit het land mogen langs komen om kennis te maken met de prins.

Plotseling komt er een lelijke en gemene heks die met de prins wil trouwen. Maar de prins vindt dat helemaal niks en roept dat hij dan nog liever uit het raam springt. De heks neemt wraak en tovert het mooie land om in het Land van Andersom. Dan gaat alles verkeerd. Huilen wordt lachen en lachen wordt huilen.

Rep en roer

En er gebeurt nog veel meer geks. Alles is in rep en roer. Een oude tovenaar ziet geen kans om de juiste toverspreuk te vinden om een einde te maken aan de vreemde situatie. Gelukkig is er toch nog iemand die de heks te slim af is.

Kaarten

Hoe dat lukt? Dan moet je maar op zaterdag 8 april in De Rank komen kijken naar de speciale uitvoeringen van Kunst & Genoegen voor 4-10 jarigen. Om 11.00 uur en om 14.00 uur is er een optreden. De toegangsprijs is € 3. Kaarten zijn te koop bij de Speelgoedwinkel (Kijckerweg), Carlton (Hoofdstraat) en aan de deur.