Een impressie van de indoor-soccer-zaal in het centrum aan het Kerkplein in Monster. Zaterdag is de opening om 10:00 uur.
Een impressie van de indoor-soccer-zaal in het centrum aan het Kerkplein in Monster. Zaterdag is de opening om 10:00 uur.

Indoor-soccer-zaal in het centrum aan Kerkplein

WOS - Mysterie van Monster:
'Niemand weet wat er komt'
wo 11 jan 14:45 - 01:52 min Het pand aan het Kerkplein in Monster waar voorheen Borgdorff makelaars zat, wordt nu sinds eind vorig jaar verbouwd. Omwonenden en winkeliers in  de buurt weten nog steeds niet wat er komt. Het blijft voor de inwoneers een mysterie, zelfs de vorige huurder kan er niks over kwijt. En daar zijn de bewoners van het dorp nu wel klaar mee.

Het mysterie houdt de bewoners van Monster al een tijdje bezig, goed ombekend te maken wat er in het centrum van Monster staat te gebeuren.

Sportclub Monster vestigt in het centrum een indoor-soccer-zaal.

Behoefte om te bewegen is groot, zo merken we ook bij Sportclub Monster.

De  behoefte is zo groot dat we op ons sportpark Polanen niet langer in staat zijn  iedereen te herbergen. Daarom besluiten we in het centrum van Monster voor jong en oud een voetbalcentrum te vestigen.

Zaterdag zullen we om 10.00  uur de opening verrichten en onze plannen aan het publiek uit Monster laten zien.


De nu nog kille betonnen ruimte wordt omgetoverd tot een indoor-soccer-zaal,waar voor de ouderen walking voetbal wordt georganiseerd, voor de hele kleintjes tot 10 jaar minivoetbal en voor de jeugd introduceren van het nieuwe ‘hangvoetbal’, een actieve versie voor het rondhangen op straat.


Zaterdag tijdens de grand opening om 10.00 uur aan het Kerkplein in Monster zullen we de presentatie geven met impressiebeelden van onze voornemens. U bent als dan gelijk in de gelegenheid kennis te maken met onze begeleiders:
‘De soccercoaches van SC Monster Indoor’.

Het bestuur van SC Monster,
29 maart 2023

JUMBO FAMILIE- & VRIENDENTOERNOOI

Op zaterdag 3 juni 2023 zet SC Monster een traditie voort  en organiseert weer het gezelligste voetbalevenement van het Westland.

Men kan zich vanaf nu aanmelden met een familieteam (elftal) of vriendenteam (7-tal) Zorg dat je erbij bent en schrijf je team snel in, want vol = vol. Meer info & aanmelden via Email theo.boelens@sportclubmonster.nl of WhatsApp 06-40731563. Na het aanmelden ontvang je het inschrijfformulier met de details.
De organisatoren zijn: Martin van Rest, Kobus Uitterhoeve & Theo Boelens.