Jeroen Beelen (linksboven), Roel de Bakker, Freek Wesstein (linksonder) en Ruud van Mil bij de safaribus die binnenkort door het Westland rijdt voor de Westland Safari.
Jeroen Beelen (linksboven), Roel de Bakker, Freek Wesstein (linksonder) en Ruud van Mil bij de safaribus die binnenkort door het Westland rijdt voor de Westland Safari. (Foto: Thierry Schut)

De eerste edities van Westland Safari uitverkocht

Uitgaan

Begin april werd Westland Safari gelanceerd als nieuwe toeristische activiteit in Westland om Westland nog beter op de kaart te zetten. Het nieuwe initiatief mocht op veel aandacht rekenen en inmiddels zijn de eerste edities uitverkocht.

“Vanuit het hele land worden er kaartjes besteld en er zijn zelfs hele vriendengroepen die samen een ticket boeken voor de Safari. Ook lokaal is er veel interesse. Zo’n 30% van de gasten komt uit Westland. Daarnaast zijn er ook veel aanvragen van groepen die de Safari zelf willen doen op een datum naar keuze. We zijn ontzettend blij en trots op dit eerste resultaat”, aldus Freek Wesstein, initiatiefnemer van de Westland Safari.

Westland Safari is een bustour die bezoekers van alle leeftijden meeneemt op een avontuur door het Westland. De tour start bij The Vineyard waar ook de druivenkassen bekeken kunnen worden. Met de bus worden twee kwekerijen (Dr. Green Aloë vera en De Bakker Tomaten) bezocht. Onderweg vertelt een gids over de streek.