De Tour de Cyclomoteur is inmiddels een traditie geworden.
De Tour de Cyclomoteur is inmiddels een traditie geworden. (Foto: Team Westland / Mark van Nierop)

Brommerrit en unieke kavelveiling voor Team Westland

Nieuws

De Maasdijkse Team Westland dames organiseren zaterdag 6 mei, inmiddels traditiegetrouw, de jaarlijkse Tour de Cyclomoteur. Oftewel een brommer- en scooterrit. Brommers kieken en inschrijven a €15 kan vanaf 11.30 uur bij Old Timer Brommerclub ‘De Oudcamp’ op de Oudecampseweg 32-A in De Lier. Daar vertrekt om 13.00 uur de groep op eigen Kreidlers, Puchies, Zundaps en scooters voor een tocht door het Westland.

Aansluitend is er vanaf 17.00 uur op Nollaantje 53 in Maasdijk een samenzijn met een hapje en drankje. Ook is er (live)muziek en een veiling van bijzondere kavels. De kavels blijven normaal tot aan de veiling geheim, maar de dames hebben dit jaar zulke mooie kavels ontvangen, dat ze een tipje van sluier oplichten. Wat te denken van een Max Verstappen schilderij, een dagje weg met een loopfiets, Kreidler- en Zundapp collectors-items, gourmetten, bierproeverij, een Team Westland scooter, rondvluchten boven het Westland, racehelm van voormalig F1 coureur Alain Prost en als klap op de vuurpijl voor twee personen een uniek arrangement bij de Formula 1 Dutch Grand Prix op zondag 27 augustus.

Alle opbrengsten van de brommerrit en kavelveiling komen ten goede aan Team Westland. Meer informatie over de Tour de Cyclomoteur is te vinden op www.teamwestland.nl.