Manon van der Ende.
Manon van der Ende. (Foto: PR)

'Wij zorgen ervoor dat gasten in de watten worden gelegd'

In deze rubriek stellen nieuwe leden van MKB Westland zich voor. Dit keer: Manon van der Ende van NON.

Welke diensten of producten leveren jullie?

"NON zorgt voor alles op het gebied van hospitality: totaalevents op locatie of de eigen locatie, food bites en natuurlijk de NON bar in De Lier."

Waarom moeten klanten voor jullie kiezen?

"Het is de missie van NON om haar gasten en opdrachtgevers te blijven verwonderen met onze creativiteit. Wij zorgen ervoor dat alle gasten helemaal in de watten worden gelegd, niets tekort komen en de opdrachtgever helemaal ontzorgen. Dit wordt een ‘mini vakantie’ waar nog lang over wordt nagepraat en waarna alle bezoekers trots zijn dat ze zijn geweest!"

Wat is volgens jullie het geheim van succesvol ondernemen?

"Continue mee schakelen met veranderende omstandigheden en proberen die een stap voor te zijn, zorgen voor een kloppend huishoud boekje én een even kloppende cultuur in de organisatie."

Wat zijn jullie plannen of ambities voor de toekomst?

"Wij vinden het heel tof om andere bedrijven te inspireren met de kracht van hospitality en daar een voorbeeld in te zijn op alle vlakken. Wij doen elke dag alles net een beetje beter dan de dag ervoor. Onze strategische eventtak groeit erg hard, daarin zetten we samen met de opdrachtgever het event als heel sterk middel in voor hun bedrijfsstrategie. Verder hebben we altijd alweer toffe ideeën in de hoge hoed, maar die komen eruit als het moment daar is!

nonbarshopevents.nl

Afbeelding
Afbeelding