Met een taart van ALS heb je een mooi geschenk voor moeder.
Met een taart van ALS heb je een mooi geschenk voor moeder. (Foto: PR)

Bakker van den Berg en Jeanet van Holsteijn hand in hand voor ALS

Jeanet van Holsteijn gaat, in samenwerking met bakkerij van den Berg weer een smakelijke Moederdagactie op poten zetten.

“Vorig jaar heeft bakker van den Berg een prachtige taartactie voor mij gevoerd,” kijkt Jeanet terug. Ze verkochten een schitterende harttentaart waarvan een deel van de opbrengst ten goede kwam aan ALS Westland. “Na afloop van de actie zei de bakker dat ik volgend jaar wel weer terug mocht komen en dat heeft hij niet tegen een dove gezegd.”

Ook dit jaar heeft de Maasdijkse bakker met filialen in de hele regio een schitterende taart ontworpen “Een, schrik niet, Naked Cake Taart. Hij is voor 6 tot 8 personen en gemaakt van een heerlijke kersen yoghurt bavarois. De taart kost € 14,95 en van dat bedrag komt maar liefst € 7,50 naar ALS Westland. Bovendien is de taart tot tien mei in alle filialen van Bakkerij van der Berg te bestellen. En dat niet alleen ook in de webshop kun je je bestelling plaatsen.”

Inmiddels lopen ook andere bakkers warm voor de acties van Jeanet. “Ik heb contact met een paar warme bakkers die te zijner tijd een andere actie willen ondersteunen. Eigenlijk hoop ik het nog een keer mee te maken dat alle Westlandse bakkers de Moederdag actie overnemen.”