Naaldwijk noteert een belangrijke zege voor handhaving in Maasland

Met nog vier wedstrijden op het programma moet Naaldwijk nog aan de bak om nacompetitie voor degradatie te ontlopen. Winst op MVV'27 was nodzakelijk en werd ook gerealiseerd. Al in de vijfde minuut was het raak. Op aangeven van Danny Niël kwam Floris Groot oog in oog met de doelman van MVV'27 en schoot 0-1 binnen. Na het stormachtige begin controleerde Naaldwijk de wedstrijd door tijdens balbezit geduldig op zoek te gaan naar de vrije man. Halverwege de eerste helft kreeg MVV'27 meer grip op de wedstrijd maar Naaldwijk verdeigde solide en mocht rekenen op doelman Jeffrey Wubben. In de tweede helft was MVV'27 feller, maar Naalddwijk scoorde na een kwartier opnieuw. Uit een vrije trap van Dennis de Groot kopte Demian Kok knap de 0-2 binnen. Na vijf duels zonder zege kon Naaldwijk weer eens drie punten bijschrijven.