Afbeelding
(Foto: )

Tweede landelijke ‘Week van de Stenen Winkel'

In de week van 8 tot en met 14 mei vindt de tweede landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument. 

Lokale winkels organiseren in de ‘Week van de Stenen Winkel’ allerlei feestelijke activiteiten op de winkelvloer om de kracht van de stenen winkels te vieren, samen met hun klanten. Ook lokale ondernemers Marja en Debbie van DEBS in De Lier doen mee. 

In de zomer van 2020 werd de winkel van Marja en Debbie geopend in De Lier. “De reden dat we deelnemen aan de ‘Week van de Stenen Winkel’ is omdat wij het echt belangrijk vinden dat er meer aandacht gegeven wordt aan de stenen winkels. De beleving die je in een lokale winkel ervaart, de service, het gezellige praatje, dat heb je niet online,” vertelt eigenaar Debbie Zonneveld. “We kijken ernaar uit om samen met iedereen in De Lier de kracht van onze lokale stenen winkels te vieren en nog eens te onderstrepen waarom deze winkels een plekje verdienen in ons centrum.

Tijdens de 'Week van de Stenen Winkel' vinden er ook in DEBS bijzondere activiteiten plaats. Iedere dag is er iets nieuws waarbij je als klant net dat beetje extra krijgt. Dubbele spaarpunten, een DEBS-koekje, iets leuks voor Moederdag en misschien wel een Goodie Bag.