Dahley le Duc

Quintus worstelt naar einde

De eerste tien minuten walste Quintus over RAS heen en werden twee kansen om te scoren niet benut. Het vervolg was niet al te best en toen rond de 30e minuut de bezoekers na een misverstand 0-1 achter doelnan Dahley le Duc schoten was het alle hands aan dek voor de thuisploeg . Met een 0-1 ruststand waren er nog mogelijkhende voor een betere vervolg.
De tweede helft gaf wel een gedrevener Quintus te zien, maar op twee kopkansjes van Dean van der Stap na kon Quintus niet echt gevaarlijk worden. Het werd steeds wanhopiger met in de laatste tien minuten alles of niets. Met vaak alleen Max van der Knaap nog achterin werden de counters van de bezoekers steeds gevaarlijker, maar hield Le Duc Quintus met reddingen in de race. Het bleef echter bij 0-1. Quintus worstelt naar het einde van het seizoen. Extra zuur was de rode kaart voor Dean van der Stap in het eindsignaal. Hij raakte de grensrechter.