Naaldwijk Zomi 1 kampioen van de HVB op 4 mei 1986.
Naaldwijk Zomi 1 kampioen van de HVB op 4 mei 1986.

Einde aan halve eeuw puur plezier

Ze maakten furore op de Westlandse voetbalvelden en daarbuiten. Voor de -alweer een poosje- veteranen van Naaldwijk zondag is echter de laatste wedstrijd van hun voetballeven in zicht.

Vanaf de jaren '80 tot en met de laatste wedstrijd van een standaardelftal bij de Naaldwijkse zondagtak in 2012 waren deze mannen actief voor hun club. Er zijn kampioenschappen gevierd, degradaties beleefd en ternauwernood voorkomen, er zijn blessures overwonnen, verliezen gedeeld op en buiten het veld, maar vooral is er heel veel gelachen tijdens de nabesprekingen in de kleedkamer. In hun veteranen bestaan is er een kampioenschap gevierd in 2017, dit laatste voetbalseizoen gaat bovenin de middenmoot eindigen. Waarmee een tijdperk eindigt, zowel voor de mannen zelf als voor het zondagvoetbal bij VV Naaldwijk.
De veteranen zijn de laatste actieve voetballers op die speeldag. De laatste wedstrijd -het laatste kunstje- wordt gespeeld tegen Erasmus.
Iedereen is van harte welkom om deze wedstrijd te bezoeken, zondag 7 mei, aanvang 12.00 uur, VV Naaldwijk, sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk.