College komt naar Loosduinen

Het college van burgemeester en wethouders komt dinsdagavond 9 mei naar stadsdeel Loosduinen. In Beachhouse Kijkduin hopen ze te horen van inwoners wat er zoal speelt in het stadsdeel. Tijdens het programma stelt stadsdeelwethouder Hilbert Bredemeijer het college van burgemeester en wethouders voor aan de aanwezigen. Ook vertelt hij kort iets over het coalitieakkoord. Bewoners vertellen aan de hand van drie thema’s over toegankelijk Loosduinen, opgroeien in Loosduinen en het dorp Loosduinen. Daarna kunnen ze verder praten met elkaar en met de burgemeester en wethouders. Bewoners konden zich hiervoor tot 3 mei aanmelden. Het Haags college bezoekt dit jaar alle stadsdelen. De wethouders gingen dit jaar al langs in Escamp, Laak en Centrum.

Kijkduin krijgt gamehal

Gamehal High Score opent deze zomer de deur in de vernieuwde badplaats. Dat bericht staat op de facebookpagina Nieuw Kijkduin. Het bedrijf heeft al een vestiging in Waalwijk. De arcadehal in Kijkduin komt vol te staan met computerspellen. De entree is gratis. Wie wil spelen heeft een card nodig waarop geld kan worden gezet.

Lintje voor 35 Hagenaars

Tijdens de Lintjesregen zijn woensdag 26 april 35 inwoners van de gemeente Den Haag Koninklijk onderscheiden. De uitreiking vond plaats in Theater Diligentia aan het Lange Voorhout. Dit jaar ontvangen in heel Nederland ongeveer 2840 mensen een Koninklijke onderscheiding. Van de 35 gedecoreerde mensen uit Den Haag zijn er 20 benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau (LON), 14 tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau (RON) en 1 tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau (OON). Kijk voor de namen van de gedecoreerden en hun verdiensten op rodi.nl/denhaag