Kennismaken met golfsport bij Golfclub Westland in 's-Gravenzande

Altijd al eens tegen een golfballetje willen slaan, maar nog nooit de gelegenheid ervoor gevonden? In mei kunnen geïnteresseerden tijdens een aantal middagen en avonden bij Golfclub Westland kennismaken met de golfsport. In juni volgt een beginnerscursus

In twee uurtjes tijd krijgen de deelnemers de eerste beginselen van het spel uitgelegd. Met de golfpro gaan de cursisten ook echt de baan. De kennismakingsmomenten zijn op maandag 22 of 29 mei van 9.30 tot 12.00 uur of woensdag 24 of 31 mei van 18.30 tot 21.00 uur. Deelname kost  €15,- inclusief het gebruik van golfclubs en ballen. Info en aanmelding bij Marlou Wortelboer, tel. 06-19152595.  Locatie is Golfclub Westland op het sportpark van ‘s-Gravenzande aan de Kon Julianaweg 156. 

Een vervolg hierop is de cursus ‘Start Gewoon'. Golfclub Westland leidt beginnende golfers in vijf weken op tot baanpermissie en handicap 54 (golfvaardigheidsbewijs). Deze cursus start, naar keuze, op zaterdagmiddag 3 juni, zondagmiddag 4 juni of op maandagochtend 5 juni. De cursus kost 295 euro. Dat is inclusief vier opeenvolgende weken techniekles, één theorielesavond, gebruik van golfclubs en golfballen, vijf weken GCW-lidmaatschap om zelf te trainen op de driving range en samen te golfen met daarvoor opgeleide baancoaches. De cursus wordt in de vijfde week afgesloten met het theorie-examen. Aanmelden kan bij Marlou Wortelboer via tel. 06-19152595.