Weer watertonnen met korting voor inwoners van Loosduinen

Inwoners van Loosduinen konden vorig jaar met korting een regenton aanschaffen. Het ging om een actie in samenwerking met Klimaatkrachtig Delfland en TonTon Regenton. De 50 beschikbare tonnen met korting waren in één maand allemaal vergeven. Dit jaar is het weer mogelijk om met korting een waterton te bestellen.

Omdat er zoveel vraag was naar de watertonnen  in Loosduinen, is er dit jaar opnieuw een subsidie toegekend door Klimaatkrachtig Delfland. Doel is om zoveel mogelijk water lokaal op te slaan. Dit is niet alleen beter voor het riool maar ook goed voor de tuin. Bovendien gaat er op deze manier geen kostbaar drinkwater verloren bij het bewateren van de planten in de tuin.  

Hoe werkt de actie? Zoek een regenton uit op de website www.tontonregenton.nl. Vul het contactformulier in op de website en vermeld dat je meedoet met de actie Loosduinen. TonTon neemt contact met je op voor eventueel meer informatie en het moment van plaatsing.
Omdat de verwachting is dat de animo voor de tonnen weer groot zal zijn, geeft TonTon een korting van 100 euro. Ook regelt TonTon bij Klimaatkrachtig Delfland de subsidie waardoor er 150 euro van de prijs af gaat. Daarmee heb je al een regenton van 100 liter voor 139 euro. De ton met vulautomaat wordt bovendien geïnstalleerd.
Bewoners van een huurwoning moeten het wel eerst toestemming vragen aan de verhuurder.