Op het terrein van de Hofboerderij presenteert het kleine zusje van Waterpop zeven bands, allen met een connectie met het Westland.
Op het terrein van de Hofboerderij presenteert het kleine zusje van Waterpop zeven bands, allen met een connectie met het Westland. (Foto: PR)

Koelste buitenfestival Sneeuwpop 2023 gaat door

Algemeen

Het koelste festival van het Westland, Sneeuwpop in Wateringen, gaat in 2023 weer door. Op de 8e editie treden 7 bands op.

 Sneeuwpop is een gezellig familiefestival voor jong en oud met glühwein, erwtensoep en echte sneeuw. Op zaterdag 21 januari treden in het Hofpark in Wateringen van 13.00 tot 20.00 uur zeven bands op.

Op het terrein van de Hofboerderij presenteert het kleine zusje van Waterpop zeven bands, allen met een connectie met het Westland.

Het programma biedt een breed scala aan bands en stijlen. Van punkie rock tot gruizige grunge en van intense luisterrock tot snoeiharde deathmetal. De line-up bestaat uit Name Us (pop/rock covers), Leftovers (stevige rock) Rokus (Nedergrunge), Alanis! (Tribute to Alanis Morrisette), Melting Eyes (Old school deathmetal), Yachtwerk (West Coast, seventies en eighties) en Piccolo (blues, pop en rock).

Programmeur en voorzitter Gee van de Bos is erg te spreken over het aanbod aan bands dat het Westland voortbrengt: “Ook dit jaar werden we verrast door het talent, de diversiteit aan muziekgenres en het enthousiasme van de muzikanten om zich te presenteren op ons festival.”