WK zaalvoetbal levert 500 euro op voor Meanderhuis

In het weekend van 17 en 18 december vond in de Verburch sporthal in Poeldijk het prestigieuze PJH Westlands kampioenschap zaalvoetbal plaats voor jeugdspelers van 9 , 11 en 13 jaar. Het was wederom een sfeervol evenement in een bomvolle sporthal waar om het hardst werd gestreden om de felbegeerde cup met de grote oren en titel Westlands Kampioen.

Wat het dit jaar extra bijzonder maakte was de donatie van hoofdsponsor PJH hoogwerkers aan het Meanderhuis in Monster. Voor ieder gescoord doelpunt werd een bedrag van € 1 gedoneerd. Er werden totaal maar liefst 385 doelpunten gemaakt. Het bedrag werd door een zeer sportieve toeschouwer aangevuld tot maar liefst € 500.

De cheque werd uitgereikt door burgemeester Bauke Arends van Westland aan Thijs Grootscholten, een van de bewoners van het Meanderhuis.

Het Meanderhuis is een thuis voor 8 verstandelijk gehandicapte jong volwassenen in Monster. Het Meanderhuis is een kleinschalig wooninitiatief voor acht jongvolwassen bewoners met een verstandelijke beperking aan de Molenweg 53 in Monster. Het is een ouderinitiatief waarbij 24-uurszorg wordt geleverd door professionals. Mede door de steun van PJH hoogwerkers kunnen we onze jongeren een zo volwaardig mogelijk leven geven middenin de samenleving.