Het is weer tijd voor Kliederkerk

Weet jij wat een mandarijn, een pelpinda, een ei en een buxustakje met elkaar te maken hebben? Nee, geen idee? Kom dat zondag 2 april naar de Kliederkerk, want dan kom je er achter!!!

Let op; we zijn dit keer op een andere plek én een andere tijd dan je gewend bent als je al eerder naar de Kliederkerk bent gekomen. Ben je nieuwsgierig en wil je voor het eerst komen? Dan ben je van harte welkom!! Kliederkerk is er voor alle kinderen in de leeftijd van de basisschool, samen met een volwassen begeleider als bijvoorbeeld je ouder of je opa/oma of een bevriend gezin.


Je bent samen met je (groot)ouder welkom om 12.00 uur in de Dorpskerk, ingang Kleine Schoolstraat. Daar gaan we in de zalen en het gezellige plein aan de gang met activiteiten om een bijbelverhaal te ontdekken. Rond 13.00 uur is er een kleine viering en we sluiten af met wat lekkers. Je mag zelf ook wat lekkers meenemen! Rond 14.00 uur is het afgelopen.


Het is bijna Pasen en het thema heeft daar natuurlijk mee te maken. We nemen je mee terug in de tijd en aan de hand van allerlei voorwerpen hebben we het over de tijd van Jezus tussen Palmzondag en Paaszondag. Zo nemen we je mee in de verhalen en de Paas Belofte.


We zien jullie graag Groet team Kliederkerk Hoek van Holland