Deze week kan de stem nog uitgebracht worden.
Deze week kan de stem nog uitgebracht worden. (Foto: PR)

Laatste week winactie KUZhuis

De laatste week van de unieke winactie van KUZhuis gaat in. Wil jij een mooie afdruk winnen van een leeuw, reuzenpanda, aapje, olifantjes, een mooie roos of toch liever wat anders? Kom dan naar het KUZ huis aan de Rietdijkstraat 5.

Op 7 april, rond 15.30 uur wordt het lootje getrokken van de gelukkig winnaar. Deze persoon wint dan een afdruk van 30x45 cm van de favoriete foto uit de expositie.


Meerdere mensen hebben al gestemd. Veel van deze mensen vonden het moeilijk om 1 favoriet te kiezen. Dat is natuurlijk heel erg leuk. “Ik zie het als een heel groot compliment als mensen moeilijke hebben kunnen kiezen. En helemaal leuk is het als mensen dan nog één of twee rondjes lopen en heel aandachtig naar de foto’s gaan staan te kijken. Dan vallen de details pas echt op en kiezen ze een foto die zij eerst niet op het lijstje hadden staan. Heel leuk om mee te maken en zeker voor herhaling vatbaar”, aldus fotografe Céline Alders.

“Ook vragen mensen zich af hoe ik het doe. Gewoon met een goede camera en lens”, grapt ze. “Ook merk ik dat mensen erg verbaas zijn als ik zeg dat ik de fotografe ben. Waar snap ik eigenlijk niet. Het enige dat je nodig hebt is een goede camera en kennis wat belichting en compositie betreft. En soms ene flinke dosis geluk.”

Tot en met 7 april

De expositie loopt tot en met 7 april. Dan wordt het winnende lootje getrokken. Ook zijn er postkaartjes te koop. Entree is gratis.

Openingstijden

Het KUZ huis is open van dinsdag tot en met vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur. Vrijdag 7 april is happy hour van 15.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdagen is Céline Alders er dan zelf ook.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding