Activiteiten en cursussen

In Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ worden tal van activiteiten georganiseerd. Naast wekelijks of maandelijks terugkerende activiteiten, workshops en trainingen staan er ook leuke avondjes uit op de planning, zoals:

Gratis taalcursus

Binnenkort starten er weer gratis taalcursussen van Alsare in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’.


Er zijn 3 verschillende cursussen; Taal & Werk, Taal & Gezondheid en Taal & Ontwikkeling en opvoeding. Per onderwerp duurt de taalcursus 12 weken en is er 1 bijeenkomst per week van 2,5 uur. 

Tijdens de cursus leer je in een gezellige setting beter lezen, schrijven en praten in het Nederlands. Na afloop van de taalles(sen) krijg je als deelnemer een certificaat.


Meer informatie of aanmelden voor de taalcursus of het taalcafé kan via Anniek Ammerlaan van Welzijn op de Hoek via contact@welzijnopdehoek.nl of 0174 – 384 588. Kijk ook op wodh_hoekstee voor meer informatie.

Concert Eerste Hoekse Accordeon Vereniging

Kom naar het concert op zaterdag 1 april van de Eerste Hoekse Accordeon Vereniging. Het concert ‘Tour des Chansons’ m.m.v. Marije van der Linden en Pjotr van Haren onder algehele leiding van Paula van Wanrooy vindt plaats in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ en de toegang is gratis. Het concert start om 19:30 uur, de inloop is vanaf 19:00 uur.

Dutch Pro Wrestling

Op zaterdag 22 april keren de Worstelgladiatoren van Nederland terug naar Hoek van Holland om Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ om op zijn grondvesten te doen beven en hun kunsten in de ring te vertonen! ‘Fully Charged – let’s power up! Belooft weer een avond gevuld met diverse wedstrijden met spektakel en harde acties te worden zoals u van Dutch Pro Wrestling gewend bent!

Tijdens deze avond komt nationaal en internationaal talent naar de worstelring voor een gezellig avond, vol met actie en spektakel! Kom het zelf aanschouwen en bestel je kaarten via www.dpwshop.nl. (Kosten tussen € 6,50 en € 20,-). De show start om 19:30 uur en de inloop is vanaf 19:00 uur.

Workshop Hannie van Gijzen: Bloemen schilderen met wc rollen

Ga samen met kunstenares Hannie aan de slag tijdens de workshop ‘bloemen schilderen met wc rollen’ op woensdag 19 april van 13:00 – 15:00 uur in de Hoekstee. Krijg gave tips en tricks van Hannie en maak een super gaaf kunstwerk! Ben je tussen de 7 en 15 jaar, kom dan ook! De kosten zijn € 2,50 p.k. en vol = vol. Aanmelden via hoekstee@welzijnopdehoek.nl

Noteer alvast in je agenda

14 april DJ Evert en 15 april Muziekdag

Kijk voor meer informatie voor alle activiteiten in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ op facebook en Instagram @wodh_hoekstee, mail naar hoekstee@welzijnopdehoek.nl of bel naar 0174 – 384 588.


Kom je ook naar Huis van de Wijk ‘De Hoekstee?