Gratis hulp bij invullen belastingaangifte 2022

Krijgt u al stress bij het zien van de blauwe envelop? Komt u er zelf niet uit en kunt u geen hulp van familie of kennissen regelen? Ieder voorjaar staat een groep enthousiaste vrijwilligers van Welzijn op de Hoek klaar om u te helpen bij het invullen van uw belastingaangifte. Samen met een vrijwilliger gaat u aan de slag met als resultaat een zorgvuldig ingevulde belastingaangifte.

Voor wie?

Voor Hoekenezen die een AOW uitkering hebben, chronisch ziek zijn of jonger dan 28 jaar. U kunt geen gebruik maken van deze dienst als u in een instelling woont, in het bezit bent van een koopwoning of een eigen onderneming heeft. Bent u lid van een ouderenbond, dan kunt u zich bij uw bond aanmelden.

Twijfelt u of u in aanmerking komt? Bel of mail dan naar onderstaande gegevens.


Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op via contact@welzijnopdehoek.nl of 0174 – 384 588. Dit kan tot en met vrijdag 31 maart op werkdagen tussen 10:00 en 12:00 uur. Belangrijk! U heeft een Digi-D nodig voor de aangifte!


Heeft u geen Digi-D en heeft u hulp nodig bij de aanvraag hiervan? Geef dit dan meteen aan bij het maken van een afspraak en neem uw mobiele telefoon en ID kaart of paspoort mee.

Er zal dan een extra afspraak worden ingepland voor de hulp bij het aanvragen van de Digi-D.