Afbeelding
(Foto: PR)

Feestelijke opening kindercoaching

Op zaterdag 25 februari was het feest aan de Zekkenweg 57. Met een grote glimlach openden Dyanne Wagenaar en Annemieke Klijnsma hun kindercoachpraktijk, gevestigd boven sportschool SamSamfit. 

Dyanne en Annemieke leerden elkaar jaren geleden kennen in de kinderopvang en werkten samen op de groep. De wens om samen iets te gaan beginnen is altijd gebleven. Zo’n anderhalf jaar geleden schreven zij zich in voor een opleiding tot kindercoach bij Goudeerlijk en in dat jaar kwam de droom steeds een stukje dichterbij en zijn zij half januari gediplomeerd kindercoach geworden. Ondertussen werd er hard gewerkt om het opzetten van een eigen praktijk tot stand te brengen. Na een aantal gesprekken met eigenaresse Jacqueline aan de Wiel van Samsamfit ontstond er een samenwerking en zijn zij onder de naam: 'Verborgen schat'  1 maart van start gaan in Hoek van Holland. 

Zij zullen kinderen en jongeren begeleiden in de leeftijd van 6 tot 18 jaar en staan klaar om met de kinderen individueel en in groepsverband aan de slag te gaan. Kinderen en ouders krijgen handvatten om om te gaan met de hulpvraag waarvoor zij komen, omgaan met de situatie of gebeurtenis in het jonge leven van het kind of de hindernissen waar het gezin tegen aan loopt. Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aanvragen kunt u hen bereiken via kc.verborgenschat@gmail.com of via Instagram of Facebook een DM sturen @kindercoachverborgenschat.

Afbeelding